De uitstraling van natuurlijk riet
 
Een dak van Novariet heeft de structuur, kleur en uitstraling van natuurlijk riet. 
Het kunststof Novariet bestaat uit echte stengels en is daardoor niet van natuurriet te onderscheiden. Dit biedt allerhande voordelen ten opzichte van natuurriet. 
Doordat Novariet niet onderhevig is aan weersinvloeden blijven de kleurtonen perfect in balans en ontstaat een natuurlijk kleurverloop dat niet van traditioneel riet te onderscheiden is.
 
     
Een dak van Novariet heeft de structuur, kleur en uitstraling van natuurlijk riet. Het kunststof Novariet bestaat uit echte stengels en is daardoor niet van natuurriet te onderscheiden. Dit biedt allerhande voordelen ten opzichte van natuurriet. Doordat Novariet niet onderhevig is aan weersinvloeden blijven de kleurtonen perfect in balans en ontstaat een natuurlijk kleurverloop dat niet van traditioneel riet te onderscheiden is.De uitstraling van natuurlijk riet
 
Een dak van Novariet heeft de structuur, kleur en uitstraling van natuurlijk riet. Het kunststof Novariet bestaat uit echte stengels en is daardoor niet van natuurriet te onderscheiden. Dit biedt allerhande voordelen ten opzichte van natuurriet. Doordat Novariet niet onderhevig is aan weersinvloeden blijven de kleurtonen perfect in balans en ontstaat een natuurlijk kleurverloop dat niet van traditioneel riet te onderscheiden is.